-0%
Sennheiser HD 650 - studijske slušalice
Sennheiser HD 650 - studijske slušalice
Sennheiser HD 650 - studijske slušalice
Sennheiser HD 650 - studijske slušalice
Sennheiser HD 650 - studijske slušalice Sennheiser HD 650 - studijske slušalice Sennheiser HD 650 - studijske slušalice Sennheiser HD 650 - studijske slušalice

Sennheiser

Sennheiser HD 650 - studijske slušalice

ŠIFRA PROIZVODA: 98200520

HD 650 - Referentna vrijednost za potpuno uranjanje zvuka, HD 650 reproducira suptilne detalje u vašim pjesmama s jednakim povjerenjem kao i vrhunac. S fluidnim potpisom podešenim za sate slušanja bez umora, slušalice su za kojima možete posegnuti kad je glazba najvažnija.

Uz stručno uravnoteženu akustiku, luksuznu konstrukciju i bezvremenski dizajn, HD 650 ima sve pogodnosti sportskog automobila visokih performansi i nijednu hirovitost. Ove slušalice s otvorenim leđima vole i profesionalci u studiju i audiofili zbog svog glazbenog, neumornog zvuka, a istovremeno nude intimne razine detalja. Na prvoj bilješci vaše snimke otkrivaju svoj stvarni potencijal, a svaki trenutak izvedbe postaje prilika za ponovnu reakciju. Bez obzira radi li se o audio uređivanju, miksanju, masteringu ili kritičnom slušanju, HD 650 je trenutna nadogradnja.

Zvuk s potpisom HD 650 započinje s vlastitom akustikom. Audio profesionalci znaju da najbolje komponente rade na vrhuncu kada im ništa ne stoji na putu. Nije iznenađenje da su odziv i dimenzionalna zvučna kulisa HD 650 glatki - njegove otvorene ušne čahure pružaju svakom zvučnom valu dovoljno prostora za širenje kao što bi se to dogodilo u prirodi. 42-milimetarski pretvarač koristi 38-milimetrsku dijafragmu s aluminijskom glasovnom zavojnicom posebno podešenu za produženo kritično slušanje: ukupni visoki tonovi i niskofrekventna prisutnost bez napora su dok se srednjetonci reproduciraju sa životnom staloženošću - a nitko ne žrtvuje svoje organske korijene da bi tamo stigao. Moderne brzine uzorkovanja u visokoj rezoluciji imaju posebnu korist od spremnosti HD 650 da otkrije suptilne nijanse bez pribjegavanja pretjeranom hipiranju visokih tonova.

Svaki proizvedeni pretvarač mjeri se prema krutim specifikacijama i uparen je sa savršenim podudaranjem radi dosljednog predstavljanja cijelog frekvencijskog spektra u oba kanala. Smanjujući razlike između lijevog i desnog kanala, slušalice reproduciraju zvuk mastering razreda neovisno o sobnoj akustiki ili pozicioniranju zvučnika.

Sve o HD 650 napravljeno je s više na umu: otkriveno više detalja, više muzikalnosti i definitivno više vremena za nadzor. Izrađen u Irskoj u vrhunskom proizvodnom pogonu, HD 650 kombinira najbolje od moderne proizvodnje pretvarača s pažnjom na detalje potrebne za rukovanje širokim izborom akustičnih materijala. Naše tolerancije u proizvodnji izuzetno su čvrste, osiguravajući da vaše iskustvo s HD 650 bude u skladu s onima širom svijeta, bilo kad i bilo gdje da je kupljeno. Na primjer, rezonatori imaju mrežicu od nehrđajućeg čelika kako bi zajamčili ujednačene performanse nakon proizvodnje. Čak i bolje, većina dijelova na HD 650 modularna je, što čini san o tome da i dalje bude u funkciji kao svoje rješenje za nadzor nadgledanja. Od velurskih jastučića do uzorka rešetke ušne čašice, svaka je komponenta izrađena kako bi zajamčila osobno zvučno iskustvo sljedeće razine kako biste još više uživali u svojoj glazbi.

Vaš HD 650 isporučuje se s odvojivim kabelom usklađenim s impedansom i ultra niskim kapacitetom. Stereo priključak od ¼ inča / 6,3 mm nudi audiofilski standardni priključak za povezivanje s uređajima poput pojačala za slušalice i A / V prijamnika, digitalnih audio uređaja, računalnih radnih stanica, analognog zupčanika i još mnogo toga. S 3,8 metra duljine, nudi neopterećeno slušanje opreme na duboko unutar vaših polica, studija ili radne površine. Uključen je fleksibilni adapter za smanjenje 6,3 mm na 3,5 mm / ⅛ inča za priključivanje na bezbroj drugih audio uređaja.


457.89 €

( 3450 Kn )

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn

Za sve naše veleprodajne kupce unutar Zagrebačke županije vršimo BESPLATNU DOSTAVU na Vaš kućni prag !!!

iznad 66,36 € (500 Kn) dostava je besplatna na području CIJELE HRVATSKE!

Specifikacije proizvoda

KATEGORIJA
  • Ozvučenje
  • Dodatni audio pribor
  • Slušalice
  • Slušalice za studio
DIMENZIJE

š: x v: x d: x m: kg

GARANCIJA

24 mjeseci

TAGOVI

Sennheiser

Slušalice

SPECIFIKACIJE

Otvorene dinamične slušalice

Idite na referentno rješenje za nadzor

Posebni prigušni element izrađen od fine akustične metalne mreže

Izuzetno uska tolerancija u proizvodnji (± 1 dB) i ručno odabrani dijelovi

Ekskluzivni pretvarač od 42 mm i membrana od 38 mm

Odvojivi spojni kabel izrađen od visoko vodljivog OFC bakra

Lagan, bezvremenski dizajn i udobne velur jastučiće za sate slušanja bez umora

Impedancija: 300 ohma

Frekvencijski odziv: 12 - 41 000 Hz

Ukupno harmonijsko izobličenje: <0,05%